woensdag 24 september 2014

Review: MAC Simpsons - Pink Sprinkles en Red Blazer

Vandaag heb ik voor jullie een review van 2 producten van The Simpsons collectie van Mac. Zelf vind ik The Simpsons erg leuk, dus toen ik zag dat Mac een collectie van The Simpsons ging maken wilde ik het gelijk hebben haha! Ben je benieuwd naar de producten? Lees dan snel verder.


Als eerste laat ik jullie de blush zien, de verpakking met Marge erop ziet er heel erg leuk uit. Deze blush had ik gekocht op de dag dat de Collectie uit kwam in de winkels (13 sept), eerst wilde ik het online bestellen maar daar was het heel erg snel uitverkocht. De dag dat de collectie uit kwam moest ik werken, ik werk zelf in de stad in Amsterdam dus ik kon het gelukkig nog halen voordat ik moest werken. Maar toen ik op werk aan kwam met de producten zag ik dat de blush een veeg erin had, aslof het al gebruikt was. Dat vond ik heel erg jammer, vooral omdat het best dure producten zijn, in mijn pauze ben ik snel terug gegaan naar de Mac store en kreeg ik meteen een nieuwe mee! Dat vond ik heel erg goed. 


En zo ziet de blush eruit! Super schattig met de afbeelding van Marge in de blush gedrukt. Ook zit er een spiegeltje bij de blush. De kleur die ik heb is trouwens Pink Sprinkles, er bestaat nog een kleur (Sideshow You) maar die was alleen online verkrijgbaar. 

 Swatches van de blush.
Het is een hele mooie matte zacht roze kleur. Zelf vind ik het wel fijn dat ie matte is, dan kan je er zelf voor kiezen om er nog highlighter bij toe te voegen.

Dit is mijn gezicht zonder de blush.

En hier heb ik de blush op. Ik vind de kleur heel erg mooi, dit is echt zo een kleur die je elke dag kunt dragen en het past bij bijna elke make-up look.


Het andere product dat ik heb gekocht is de lipglass in de kleur Red Blazer. Ook op deze verpakking staat een afbeelding van Marge. Deze lipglass had ik eigenlijk pas gekocht toen ik terug ging voor de blush, ik zat er eigenlijk al de hele tijd aan te denken of ik het nou wel of niet moest kopen haha. Toen ik terug moest voor de blush dacht ik oké misschien is dit een teken, ik moet die lipglass gewoon halen haha! Dus toen heb ik de lipglass ook gehaald want ik vond hem al zo mooi en zat er de hele tijd aan te denken.

Dit is hoe de kleur eruit ziet als ik het op mijn hand heb aangebracht. Ik vind het een hele mooie roze/rode kleur. De kleur heet Red Blazer maar zelf vind ik de kleur meer roze met een beetje rood erin.

Hier heb ik niks op mijn lippen.

En hier heb ik de lipglass op mijn lippen. Ik vind de kleur echt super mooi, ik ben er heel erg blij mee! De lipglass blijf redelijk lang zitten maar na eten/drinken moet je hem wel een beetje bijwerken. 

En op deze foto's draag ik de blush en de lipglass allebei.

Ik ben echt super blij met de blush en de lipglass, de kleuren zijn allebei super mooi en de verpakkingen zijn natuurlijk ook erg leuk! Hebben jullie ook producten van The Simpsons collectie? Laat dan in de comments achter welke producten jij zelf hebt.

De prijzen:
The Simpsons powder blush (Pink Sprinkles) € 22,50
The Simpsons tinted lipglass (Red Blazer) € 18,50

9 opmerkingen :

  1. Mooie blush en leuk het figuurtje met de Simpsons er in bewerkt, en een prachtige kleur die Lipgloss.
    Staat je heel mooi, die blush geeft een prachtige gezonde kleur maar ik vind het wel duur alle bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow de producten zijn allebei echt mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw! Super mooie producten!! Ik hou zelf niet zo van roze blush maar jou staat deze echt heel erg mooi en de gloss zou ook echt helemaal mijn kleur zijn! Top producten dus. Waar zit de Mac dan? Hen hem echt nog nooit gezien! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjee! De Mac Pro store zit op de Heiligeweg 5 & ook zit er een Mac afdeling in de bijenkorf maar daar kan je deze collectie volgens mij niet kopen

      Verwijderen
  4. Ik vind de blush er heel mooi uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah, de verpakking alleen al! Goede producten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Juist door de verpakking zou ik gaan twijfelen aan de kwaliteit en het dus juist niet kopen.

      Verwijderen
  6. Snor wax zal wel goed zijn ;)

    BeantwoordenVerwijderen