vrijdag 7 maart 2014

Star Case iPhone 5 hoesje

Er zijn heel veel verschillende telefoon hoesjes, ik koop ook vaak nieuwe voor m'n iPhone. Ik heb nu een nieuwe van het merk Star Case, deze komt van de website MobielBereikbaar.nl

Op MobielBereikbaar.nl hebben ze super veel leuke iPhone 5 hoesjes dat is de telefoon die ik zelf heb, maar ze hebben ook natuurlijk hoesjes en accessoires voor andere telefoons. Dit zijn de merken: Apple, HTC, Sony, Samsung, LG, Huawei, Microsoft en Nokia. De service van de website is heel erg goed, als je voor 22:30 besteld heb je het de volgende dag al in huis!
Dit is het hoesje die ik ontvangen heb, als je het pakketje binnen krijgt zit het netjes verpakt in een envelop met bubbeltjesplastic. En daarin zit het hoesje, ook nog in een plastic verpakking met een gat aan de voorkant zodat je kan voelen hoe het hoesje aan voelt voordat je het open maakt.

Zo ziet het hoesje er uit, hij is gemaakt van echt leer. Aan de voorkant zit een gat voor de speaker en je ziet het 'flapje' aan de voorkant die het hoesje dicht houd met een magneet. Aan de achterkant zit een gat voor de camera en aan de onderkant staat STAR ★ CASE in het hoesje gegraveerd. 

    En zo ziet het hoesje er open uit, aan de binnenkant is hij roze dat vind ik erg mooi. Links zitten 2 vakjes voor pasjes. Rechts zit een kleefstrip, hier moet je je iPhone aan vast plakken. Ik vond dat eerst wel een beetje eng omdat het hoesje dus geen onderkant heeft, ik was bang dat mijn iPhone er tussen uit zou kunnen vallen maar dat gebeurt echt niet want het zit erg goed vast! Je moet je iPhone er wel goed recht op plakken zodat de camera goed bij het camera gat zit. Ik deed het zelf eerst een beetje scheef maar ik kon mijn iPhone er nog vanaf halen en daarna plakte het nog steeds goed.
    Er zit ook een extra kleefstrip bij voor als de andere na een tijdje niet meer plakt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je tussendoor wel eens met hoesjes wisselt. Als je deze dan even niet gebruikt kan er misschien stof op de kleeflaag komen, dan kan het zijn dat de kleeflaag niet meer zo goed plakt en dan heb je een extra kleeflaag! 
Hier heb ik mijn iPhone er op geplakt en pasjes er in gedaan, in het doorzichtige vakje kan je bijvoorbeeld je ID doen zodat je hem makkelijk kan laten zien. Daar achter kan je bijvoorbeeld je pinpas doen zodat je die snel kunt pakken.

Ook kan je bijvoorbeeld je OV chipkaart in het hoesje doen, dat doe ik zelf graag. Het is heel erg handig met inchecken want als je op de bus of tram wacht heb je toch altijd wel je telefoon in je hand haha. Ik heb zelf vaak dat ik bij de halte sta te wachten en dat mijn OV chipkaart nog thuis ligt, dat gaat met dit hoesje niet meer gebeuren want mijn iPhone vergeet ik nooit!



Het hoesje maakt je iPhone wel iets dikker maar niet veel dikker. Het is juist een hoesje die je iPhone goed beschermd en ook je iPhone dun houdt. 

Ik vind dit hoesje echt heel erg goed en ook erg mooi! Het is super handig dat je er pasjes in kunt doen en dat met die kleefstrip had ik nog nooit gezien maar het werkt erg fijn, ik gebruik het nu een paar dagen en het zit nog steeds super goed vast. Het hoesje beschermt je iPhone tegen krassen en ook als je hem laat vallen is je iPhone goed beschermd. Ook vind ik het hoesje er mooi uit zien met het witte leer en het felroze aan de binnen kant. Ik ga dit hoesje zeker vaak gebruiken! 

Als je ook naar een leuk nieuw hoesje op zoek bent kijk dan snel op MobielBereikbaar.nl want je hebt daar super veel keuze voor heel veel verschillende merken!

12 opmerkingen :

  1. Wow wat ben ik blij met deze blog, ik had een paar jaar gelden ooit bij deze site van Mobielbereikbaar iets besteld. En die site ben ik kwijtgeraakt, ik heb heel vaak gezocht maar wist de naam niet meer. Ik had toen een hoesje besteld voor mijn LG of HTC ChaCha of misschien wel beiden. En 2 keer een beeldscherm besteld voor mijn Nokia. Klopt inderdaad als je voor 22:30 besteld heb je het echt de volgende dag in huis. Het zit ook heel goed verpakt, ze gaan er zorgvuldig mee om. Ik was toen bang dat mijn beeldscherm voor mijn Nokia stuk zou zijn maar kan niet want het zit heel goed verpakt. Hele leuke blog mooie hoesje heb je, ik had niet verwacht dat ze ook hoesjes hadden voor Huawei want ik was hier in een Mobile telefoonwinkel en die hadden geen hoesjes voor Huawei. Alleen jammer dat ze geen hoesjes hebben voor mijn Huawei, ik heb een Huawei G615 maar wie weet komt dat nog. Zou ik ook wel willen z'n hoesje wat jij hebt met een vakje waar je Ov kaartje of bv bankpas of ID kaart in kan stoppen. Ik heb geregeld in de supermarkt gestaan zonder pinas omdat ik die wel eens vergeet, en dan sta je daar in de supermarkt met een rode kop hahaha. Mijn mobiel vergeet ik zelden of nooit haha.
    Dankzij jou blog heb ik deze site weer terug, je wilt niet weten hoelang ik naar deze site heb gezocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super fijn en mooi hoesje! :D Handig ook voor je pasjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk hoesje, lijkt me handig! Is er ook 1 voor de iPhone 4s? want dan ga ik hem zeker aanschaffen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super handig hoesje, zo heb je altijd je pasjes en je phone samen bij de hand, ideaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeh ja inderdaad scary om 't er aan vast te plakken in plaats van vast te klikken ofzo. Maar het ziet er wel heel leuk uit! En gelukkig blijft alles ook goed vast zitten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil al een tijdje zo'n hoesje voor mijn telefoon. Vind het handig en ook nog eens leuk.
    Ik ga zeker eens kijken op deze webshop.
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De hoes ziet er netjes uit.
    Alleen het plaatsen van de iphine op een plakstrip, neeee!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super handig, heb ik al mijn pasjes eens bij de hand.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik wil al een tijdje zo'n hoesje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar zo'n leuk hoesje

    BeantwoordenVerwijderen