zaterdag 22 februari 2014

Review: Wenkbrauw potlood H&M

Wenkbrauw potlood... een make-up product dat ik vroeger nooit gebruikte, maar waar ik de laatste tijd niet meer zonder kan. Sinds een half jaar (ongeveer) gebruik ik wenkbrauw potlood en ik vind dit veel mooier staan dan zonder wenkbrauwpotlood. Ik gebruikte eerst een wenkbrauwpotlood van de HEMA in de kleur nr 11. die vond ik erg goed maar toch net iets te licht. Toen ben ik op zoek gegaan naar een donkerdere kleur, maar ik kon steeds net niet de goede kleur vinden, tot ik een keer bij de H&M een wenkbrauw potlood tegen kwam in de kleur Dark brown. Lees verder om te zien wat ik er van vind.

Ik keek bij de H&M tussen de makeup en zag daar 2 verschillende wenkbrauw potloden, in de kleuren Light brown en Dark brown. Helaas waren er geen testers en ik kon er ook niet zoveel op internet over vinden dus ik nam de kleur mee die mij het beste leek en dat was Dark brown.

 Zo ziet het wenkbrauw potlood er uit. Donker bruin met zilveren letters, ik vind het er mooi en strak uit zien.

Ook zit er een wenkbrauw borsteltje op de dop die ik erg fijn vind werken!

Swatches van het potlood, het is een mooie donkerbruine kleur.

Zo zien mijn wenkbrauwen er zonder wenkbrauwpotlood uit. Ik snap niet dat ik het vroeger nooit gebruikte haha! (Ik ga wel zonder make-up de deur uit hoor, maar als ik make-up op doe moet ik nu ook altijd mijn wenkbrauwen doen anders vind ik het zo 'leeg' staan) 


En zo zien mijn wenkbrauwen er met wenkbrauwpotlood uit, veel beter! Ik ben heel erg blij met dit wenkbrauwpotlood. Het is de perfecte kleur, brengt heel erg fijn aan en blijft de hele dag goed zitten. Ook het borsteltje die erbij zit werkt heel erg goed. Dit is mijn nieuwe favorite make-up product!

Dus als je op zoek bent naar een nieuw wenkbrauw potlood dan zou ik zeker even naar de H&M gaan. Dit is dus de kleur Dark brown en er is ook nog een Light brown, die kleur staat mooi bij donkerblond haar maar ook bij lichter blond haar! Het wenkbrauw potlood kost maar € 1,95 en is dus heel erg goedkoop en vooral voor de kwaliteit. Ik ben er heel erg blij mee en kan nu niet meer zonder!

Gebruiken jullie ook wenkbrauw potlood en zo ja, welke?

12 opmerkingen :

  1. Wat een goed product! Ziet er erg goed uit! En dat voor die prijs! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw wat heb je ten eerste een mooi gezichtje en dit potlood heb ik ook al een tijdje in mijn bezit.. erg handig! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er heel erg goed uit :D. Staat je mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het resultaat is echt mooi !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi product! Ik heb ook een tijd mijn wenkbrauwen getekend, maar ik heb er nu 's ochtends gewoon geen zin meer in haha. Misschien ga ik het door deze post weer eens doen (:

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er goed uit!
    Ik zoek al even naar een goeie potlood en ik ga deze aanschaffen!
    Je hebt een hele leuke blog! Ik ga je volgen via bloglovin :)
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze heb ik ook, ik heb hem zelfs 2 keer laten vallen en hij is van binnen niet eens stuk gegaan.
    Je wenkbrauwen zien er mooier uit zo, prachtige ogen heb je.
    Ik had het zelfs gebruikt als eyeliner omdat ik dat vergeten was om mee te nemen, en het werkt ook nog alleen je moet ietsjes harder drukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ziet het resultaat er mooi uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het staat je echt heel mooi wauwww!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Vind het er erg mooi uitzien! Het laat je gezicht nog net even iets meer spreken.
    Ik zal hem onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wow, ik wist niet dat die wenkbrauwpotloden van H&M zo goed waren! en voor dat prijsje moet je het niet laten hé, ik ga toch ook eens kijken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je kunt je wenkbrauwen ook tekenen, intensifiëren of opnieuw definiëren met aqua brow van Mufe. Online verkijgbaar bij EBC www.extreme-beautylife.nl

    BeantwoordenVerwijderen