vrijdag 6 september 2013

Topshop, Forever 21 & Urban Outfitters in Amsterdam!

Hoi allemaal!

Ik denk dat de meeste van jullie al weten dat er sinds een paar dagen geleden een Topshop (En Topman) geopend is in Amsterdam. Zo niet, sinds 3 september is er in de Bijenkorf in Amsterdam een Topshop en Topman geopend! Eindelijk een Topshop in Nederland :) Ik was zelf niet bij de opening maar als je wilt weten hoe het was, bekijk dan dit filmpje van de Bijenkorf.


Meer weten over Forever 21 en Urban Outfitters? Lees dan snel verder..


Binnenkort komen ook de Forever 21 & Urban Outfitters naar Amsterdam, echt superleuk! Ik was vorige maand in NewYork en heb bij die 2 winkels veel kleding gekocht. Ik vond het echt jammer dat wij die winkels niet hadden en nu komen ze ook opeens naar Nederland haha!

De Forever 21 gaat pas open in de lente van 2014. Ik heb deze foto met m'n iphone gemaakt toen ik er langs liep. (de kwaliteit is niet heel erg mooi, sorry)
Zoals je ziet zijn ze nog hard aan het werk. Volgens mij word het een heel erg grote winkel!Ook de Urban Outfitters komt naar Amsterdam. Ik vind dat zelf echt een leuke winkel.
Dit is een screenshot van de europese Urban Outfitters's instagram.
Hier zijn ze ook nog hard aan het werk, er staat geen openingsdatum bij maar op de facebook van Urban Outfitters staat dat ze openen in oktober.

Ik vind het echt leuk dat deze winkels nu ook naar Amsterdam komen! Ik ga zeker proberen naar de opening te gaan van Urban Outfitters en Forever 21.

Wat vinden jullie van de Topshop, Urban Outfitters en Forever 21?

Bedankt voor het lezen xoxo.

5 opmerkingen :

 1. Ik ben fan van Forever 21! Ging tot heden altijd naar het filiaal in ANtwerpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah dat wist ik helemaal niet van Topshop, maar daar wil ik dan binnenkort echt snel een keer shoppen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Forever 21 vind ik leuk eindelijk ook in Hartje Amsterdam.
  Leuke blog

  BeantwoordenVerwijderen
 4. omg wow! Can't wait! Ik hou echt zooo veel van topshop en forever 21, ik wist echt niet dat die winkels naar Amsterdam zou komen...maar UO wel :D

  BeantwoordenVerwijderen