woensdag 14 november 2012

Nieuwe tattoo!

Hoi allemaal!

Ik wilde al heel erg lang een tattoo van een veer of meerdere veren want ik vind dat echt heel erg mooi.
Maar ik twijfelde eerst heel lang waar ik het precies wilde en wat voor veer en hoeveel ik er wilde.

Ik had lang nagedacht en ik heb ervoor gekozen om de tattoo op me rechter zij te nemen net onder m'n bh bandje, tot ongeveer net iets boven mijn navel en dus op mijn ribben. Ik ging de hele tijd zoeken naar plaatjes van tattoo's met veren en toen ik dit plaatje zag wist ik gewoon zoiets wil ik!
Deze vond ik heel erg mooi, 2 adelaarsveren met kraaltjes. Alleen de lijnen waren veel te dik, dus ik ging met dit plaatje naar de tattoo shop en de tattooeerder heeft hem heel erg mooi getekend, zonder die dikke lijnen en veel realistischer.

Vorige week zaterdag ging ik dan eindelijk naar de tattooshop samen met mijn vriend. Ik was heel erg zenuwachtig terwijl ik al een tattoo heb. ( een roosje op m'n pols, misschien hebben jullie het wel eens in een filmpje gezien ) Maar ik wist gewoon dat deze heel erg pijn zou gaan doen want hij kwam om m'n ribben. Toen de tattooeerder vroeg waar ik hem precies wilde trok hij ook zo een gezicht van; oeeh dat gaat pijn doen! Toen werd ik nog zenuwachtiger, ik zei de hele tijd tegen m'n vriend dat ik niet meer durfde haha. Maar ik wilde het zo graag dus ik moest heb gewoon doen. 

Nadat de tattooeerder alles voor bereid had deed hij het stencil met het getekende plaatje erop. Toen ging ik liggen en ging het tattooeeren beginnen! Eerst viel de pijn nog wel mee, het deed wel heel erg pijn maar ik kon er nog wel een beetje tegen. We namen even pauze en toen zaten de lijnen er al op.
 Ik dacht dat de ergste pijn voorbij was, want normaal doen de lijnen het meeste pijn en de schaduw en de kleur veel minder, dat had ik ook bij m'n andere tattoo. Maar helaas nu was het niet zo :( Hij ging verder met de schaduwen en het ging steeds meer pijn doen omdat het zo lang duurde. Op het laatst dacht ik echt: 'wanneer houd dit op, stop alsjeblieft!' haha maar ik kon natuurlijk niet met een halve tattoo naar huis gaan, dus ik hield gewoon vol. Toen zaten de schaduwen er op en namen we weer ff pauze.

Pff die schaduwen duurde best lang! Toen ging alleen nog de kleur er op. 2 rode kraaltjes, 1 blauwe en 1 gele. Ook kwam er nog een beetje wit bij voor de highlights. Dat ging gelukkig wat sneller, ik werd echt een beetje gek van de pijn en wilde dat het snel klaar was.

Toen m'n tattoo er op zat was ik echt blij, hij is echt supermooi geworden. Ik heb hem elke dag gewassen met sebamed wasgel zonder zeep en ingesmeerd met bepanthen zalf. Dat doe ik nu nog steeds maar het hoeft nu niet zo vaak meer omdat hij al bijna genezen is :)

Dit is hoe m'n tattoo er nu ongeveer uit ziet.
Met flits.
Zonder fits.Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en te zien.

xoxo. Deborah 

9 opmerkingen :

 1. Supergaaf!
  Stoer van je dat je dat durft... ik zou het dood eng vinden haha
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow zo mooi is het geworden en ook leuk dat je foto's van begin tot eind hebt.
  Dit lijkt mij inderdaad heel erg pijnlijk ik vind het knap dat je toch doorgezet hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw meid.. wat een pijn. Ik zou het niet kunnen hoor. haha. Hij ziet er wel super uit xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihih echt vet!
  ik zou het nooit durven, je bent gewoon sterk gebleven!
  :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, heel gaaf! Ik zou het niet durven, maar ik heb ook geen tattoo wens nog dus dat scheelt (lijkt me heel vervelend als ik het héél graag zou willen maar de moed niet kan opbrengen!). Heel cool van je dat je het gewoon vol hebt gehouden terwijl zelf die tattoo-man duidelijk liet merken dat het een pijnlijke plek is. Het resultaat is geweldig. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen