woensdag 18 juli 2012

Vakantie gewonnen naar Kreta

Oke, hoe ga ik beginnen ? Ik ben echt blij dat elke dag op beautygloss  kijk want vorige week stond er op beautygloss een advertorial over jiba. Op de facebook van jiba was een actie bezig waarbij je elk uur een vakantie kon winnen, eerst wilde ik niet mee doen want zeg nou eerlijk heb je ooit een vakantie gewonnen door ergens aan mee te doen? Nee, ik in ieder geval (hiervoor) nog nooit. Maar toch ging ik het proberen, je moest alleen je naam en email invullen en als je het deelde met je vrienden, had je meer kans om te winnen dus dat deed ik ook. Ik zei tegen mijn vriend dat ie ook mee moest doen, maar hij zei ook nee je wint toch nooit wat. Ik zei dat ik het gewoon wilde proberen en uiteindelijk deed hij toch mee.

Even later riep zijn moeder keihard 'NICK' eerst dachten we dat er iets ergs aan de hand was, maar toen zei ze opeens 'JE GAAT NAAR KRETA' we geloofde het niet, we dachten 'oh ze heeft vast gezien dat we mee doen met die actie' Maar nee dat was niet zo! Ik rende naar beneden en keek op de laptop van zijn moeder, het stond er echt: Nick gaat 8 dagen naar Kreta. Ik riep naar boven naar mijn vriend 'JAAA HET IS ECHT WAAR' toen ging hij ook gelijk kijken op zijn computer en het was gewoon echt waar. We waren heel erg blij want we wilden wel op vakantie gaan maar daar hadden we het geld niet voor, en nu kunnen we gewoon gratis gaan! Maar toch geloofde we het nog niet helemaal 'misschien maken we nu alleen kans op een reis naar Kreta' dachten we. In de voorwaarden stond dat het een vakantie voor 2 personen was en dat de winnaar binnen een week een mailtje zou krijgen. De hele tijd vroeg ik aan mijn vriend 'Heb je al een mailtje van jiba?' haha ik stresste echt heel erg, ik wilde gewoon zekerheid hebben. De actie was op donderdag en vrijdagmiddag kreeg hij een mailtje waarin stond dat hij gewonnen had, en dat hij zo snel mogelijk nog een mail zou ontvangen waarin alle informatie stond.

Oke we hadden nu een bevestiging mail dat hij echt gewonnen had, maar voor de rest wisten we nog niks. Niet naar welk hotel we zouden gaan, niet of we zelf een datum mochten kiezen of dat er al een datum vast stond, gewoon niks. Weer stresste ik en vroeg ik elke dag 'Heb je nou al een mail met informatie?' Uiteindelijk kreeg hij gister (dinsdag) een mailtje van jiba waarin alle informatie stond. In het mailtje stond welk hotel het was en dat we zelf een datum mochten kiezen, de reisverzekering moesten we wel zelf betalen. We moesten eerst zelf boeken, ons reseveringsnummer naar hun mailen en dan zouden hun het bedrag op € 0,00 zetten. Uiteindelijk hoefden we maar € 30,00 te betalen voor de reisverzekering en de rest was gewoon gratis!

Ik ben echt heel erg blij dat mijn vriend dit gewonnen heeft, ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven want we hebben allebei nog nooit zo iets gewonnen. Maar het is gewoon waar en we gaan nu lekker in augustus 8 daagjes naar Kreta! :)

Als het niet op beautygloss had gestaan wist ik nooit dat die actie bestond. Dus Mascha, bedankt door dat het op jouw site stond kan ik nu samen met mijn vriend naar Kreta voor maar € 30,00!
Sorry voor dit lange verhaal haha maar ik ben zo blij ik moest het gewoon even kwijt.
Gaan jullie ook nog op vakantie en zo ja, waarheen ?

xxx.

16 opmerkingen :

 1. Wow zo cool, ik zou ook denken ach je wint toch nooit wat. Maar wie niet waagt die niet wint.
  Dus altijd proberen want als je niet probeert win je zo wie zo niet.
  Echt tof voor jullie, ik ga wel op vakantie en ook naar Griekenland.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAAAUW!! Gefeliciteerd zeg, lucky you! Ik zou inderdaad ook denken; ik win toch niet. Superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! haha jaa dat denkt iedereen volgens mij, ik ook maar ik probeerde het gewoon en toen won mijn vriend opeens. Had het echt nooit verwacht hoor!

   x

   Verwijderen
 3. Wow echt gaaf! Heel veel plezier alvast <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my goddd dat is nog eens geluk hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super vet!
  alvast veel plezier! :)
  elkaar volgen via bloglovin' &GFC? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo jij boft! Komt dat door die gelukspoppetje die jij vroeger kreeg :-)? Kreta is leuk, en je merkt echt he-le-maal niets van die crisis.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat gaaf zeg. Zo zie je maar, altijd meedoen. Wat een bofkonten en lief dat hij jou meeneeemt. Alvast heel erg veel plezier toegewenst.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat gaaf zeg! Heel veel plezier daar!
  Trouwens,ik volg je via GFC en bloglovin, volg je me terug?
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat vet zeg! Gefeliciteerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen