vrijdag 6 juli 2012

Review Olaz producten


Sinds een maandje gebruik ik de producten van Olaz voor de normale/droge huid en ik vind ze erg fijn voor mijn droge huid dus daarom deze reviews.





Olaz double action dagcreme


Verpakking: Het potje is best simpel, het is doorzichtig maar de crème die er in zit is lichtroze en die zie je erdoorheen. De dop is zwart en op de voorkant staat het logo, de naam van het product en voor welk type huid het is. Op de achterkant staat Voedend & beschermend, Dagcreme - normale/droge huid. Er staan geen ingrediënten op maar dit stond wel op het doosje waar het potje in zat maar die heb ik helaas al weggegooid. 

Geur: Ik vind de crème erg lekker ruiken. Het ruik naar een 'ouderwetse' crème het doet me een beetje aan mijn oma denken haha. 

Het product zelf: De dagcreme vind ik erg fijn het is een luchtige crème hij is niet te dik of te waterig. Het maakt mijn gezicht niet glimmend of vettig maar mijn huid ziet er juist mat uit als het ingetrokken is. Mijn neus en wangen zijn altijd heel erg droog en dit verdwijnt meteen als ik de crème opgesmeerd heb.

Resultaat: Een zachte huid die niet meer droog is. Ik merk echt dat mijn huid minder droog is de laatste tijd en het lijkt er ook gezonder en beter uit de zien. Soms als ik foundation of concealer op deed zag je die droge plekjes heel erg maar nu heb ik dat niet meer. Ik ben erg blij met deze dagcreme!






Olaz double action nachtcreme

Verpakking: De verpakking is eigenlijk precies hetzelfde als de dagcreme alleen op de achterkant staat Voedend en regenererend, Nachtcreme normaal/droog. Ik vind het wel jammer dat ze er precies hetzelfde uitzien en alleen ik het klein staat of het dag/nachtcreme is zo kan je niet snel zien wat je pakt maar moet je echt goed kijken.

Geur: De nachtcreme ruik eigenlijk bijna hetzelfde als de dagcreme alleen iets minder sterk.

Het product zelf: De nachtcreme vind ik ook fijn, je merkt wel dat de nachtcreme iets minder luchtig en wat dikker is. Ook maakt het de huid een beetje glimmend en vettig maar dit maakt mij niet uit voor in de nacht want niemand ziet het toch. De volgende ochtend als ik mijn gezicht was voelt mijn huid heel erg zacht aan.

Resultaat: Eigenlijk hetzelfde als de dagcreme. Elke ochtend is mijn huid erg zacht en niet meer droog.





Olaz verzachtende gezichtsscrub

Wat er op de achterkant staat: Verzachtende scrub gaat verder dan reiniging om de hydratatie van de huid te helpen verbeteren. De milde formule, met exfoliërende micro-kralen, verwijdert huidcellen, onzuiverheden en make-up terwijl Olaz verzorging helpt de huid te verbeteren. Mild genoeg voor dagelijks gebruik. 

Zichtbare resultaten. U zult het verschil merken: Elke dag aangenaam schone, zachte en mooi uitziende huid! 

Hoe te gebruiken? Maak uw gezicht en hals nat. Masseer zacht op uw gezicht en hals. Grondig afspoelen met warm water en zachtjes droogdeppen. Gebruik daarna indien gewenst Verfrissende Tonic en uw keuze Olaz gezichtscrème. Oogcontact vermijden. Bij oogcontact, grondig uitspoelen met water. Stop het gebruik als er huid- of oogirritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen bewaren. - Dermatologisch getest. 

Verpakking: Ik vind de verpakking er erg leuk en strak uitzien. Het is een blauwe tube met het logo linksboven en er staat een golf op. In het midden staat in een zwarte balk Olaz essentials. Er staat natuurlijk ook op wat voor product het is en voor welk type huid.

Geur: De scrub ruikt lekker fris en ook een beetje naar een ouderwetse crème. Volgens mij hebben bijna alle Olaz producten dat.

Het product zelf: Het is een erg fijne en milde scrub. Veel scrubs maken mijn gezicht juist droog maar deze echt niet, deze scrub maakt mijn huid juist heel zacht. De scrubkorrels zijn heel erg fijn en doen niet pijn op de huid. Het haalt mijn gezichts make-up ook goed weg als ik hem in de avond gebruik, maar ik gebruik deze scrub het liefst in de ochtend dan voelt het lekker fris.

Resultaat: Een frisse, zachte huid die er mooi uit ziet en erg schoon aan voelt. Mijn droge plekjes verdwijnen erdoor.







11 opmerkingen :

  1. Lijken mij erg fijne producten, vooral de gezichtsscrub

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er goed uit, ikzelf heb ook een droge huid dus deze lijkt me wel fijn!
    wat is de prijs van de dag en nacht crème?
    + ik volg je via bloglovin, en je bent een mooi meisje! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! :)
      Ik weet het niet precies meer maar volgens mij waren ze allebei rond de 7 euro.

      x

      Verwijderen
  3. Lijkt me goede producten!
    cutenailpolish.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die spullen van Olaz ruikt zo lekker ik gebruikte het vroeger ook en het is heel goed spul.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb de dagcreme ook en ik gebruik hem nu al 2 maanden, en het is echt een goed product. En als ie op is ga ik zeker een nieuwe kopen. En bedankt voor de review want nu wil ik ook de nachtcreme & gezichtsscrub kopen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. haaii , wil je een keer een win aktie doen? Dat zou echt spr tof zijn! Je blog is geweldig xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heej, ik ga binnenkort een winactie doen :) toevallig heb ik het daar over in mijn nieuwe filmpje (Elf unboxing)

      dankjewel x.

      Verwijderen
  7. De verzachtende gezichtsscrub heb ik pas gekocht en ik vind het echt super, je krijgt er zo een zachte huid van, heerlijk.

    Ik volg je op GFC en Bloglovin', volg je me terug? :)

    BeantwoordenVerwijderen